Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@10:01:49 GMT

تاریخ عید نوروز به میلادی ، شمسی و قمری

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۱۵۲۰۳

تاریخ عید نوروز به میلادی ، شمسی و قمری

لحظه سال تحویل و تاریخ عید نوروز به میلادی ، شمسی و قمری با جزئیات به شرح زیر می باشد . امیدواریم لحظات خوب و خوشی داشته باشید.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، عید باستانی نوروز به عنوان یکی از اعیاد کهن ایرانی، به عنوان بزرگ ترین مراسم ملی مذهبی مردم ایران و همچنین کشورهای اطراف که زمانی جزو قلمرو سرزمینی این کشور بودند، محسوب می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیین ایرانیان در عید نوروز

آداب و آیین مردم ایران در گرامیداشت ایام عید نوروز مورد توجه بسیاری از فرهنگ ها و قوم ها قرار دارد . با گسترش رسانه های ارتباطی و انتقال سریع سنن و فرهنگ ها به تمام نقاط جهان، امروزه شاهد هستیم عید نورز در سرآمد بسیاری از آیین ها در جهان می درخشد .

تاریخ عید نوروز به شمسی

آغاز آخرین سال از قرن 13 شمسی و شروع سال 1399 از صبح روز جمعه یکم فروردین ماه است .

تاریخ دقیق عید نوروز سال 1399به تقویم شمسی برابر است با ساعت ۷ و ۱۹ دقیقه و ۳۷ ثانیه، روز جمعه ۱ فروردین سال ۹۹ هجری شمسی.

تاریخ عید نوروز به قمری

همچنین بنابر تقویم قمری این روز مصادف با ۲۵ رجب سال ۱۴۴۱ هجری قمری است.

تاریخ عید نوروز به میلادی

و نیز این سال تحویل و آغاز عید نوروز در تقویم میلادی برابر با ۲۰ مارس ۲۰۲۰ میلادی است.

حیوان سال 1399

حیوان سال ۹۹ هم موش خواهد بود و این سال در طالع‌بینی چینی به نام سال موش، نامگذاری شده است..

سال ۹۹، سال کبیسه

در تاریخ هجری شمسی یک سال ۳۶۵ روز دارد. سال رسمی در ایران دوازده ماه دارد، ماه‌های اول تا ششم، ۳۱ روز دارند و ماه‌های هفتم تا یازدهم سی روز هستند. ماه دوازدهم یا اسفند ۲۹ روز دارد که هر ۴ سال یک بار، یک روز به آن اضافه می‌شود. سالی که در آن ماه اسفند ۳۰ روز داشته باشد، سال کبیسه نامیده می‌شود. اسفند ۹۹، سی روز دارد.


انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: عید نوروز نوروز99 آیین عید نوروز سال تحویل نوروز فیلم های نوروزی لحظه سال تحویل تاریخ عید نوروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۵۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پل آستر نویسنده معروف آمریکایی درگذشت

«پل آستر»، نویسنده آمریکایی سه‌گانه «نیویورک»‌ درگذشت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «پل آستر» نویسنده‌ ۳۴ کتاب از جمله سه‌گانه مشهور «نیویورک» در سن ۷۷ سالگی درگذشت. «گاردین» نوشت، «جکی لیدن»، دوست و همکار این نویسنده اعلام کرد که «آستر» در روز سه‌شنبه در پی عوارض ناشی از سرطان ریه درگذشت.

داستان‌های او مملو از مضامین اتفاقات تصادفی، شانس و سرنوشت نوشته شده‌اند. بسیاری از قهرمانان داستان‌ها، خود نویسنده هستند و مجموعه آثار او خودارجاعی است و شخصیت‌هایی از رمان‌های اولیه دوباره در رمان‌های بعدی ظاهر می‌شوند.

«آستر» در سال ۱۹۴۷ میلادی در «نیوجرسی»‌ متولد شد. به گفته خود این نویسنده، او روند نگارش را از سن هشت سالگی و زمانی آغاز کرد که امضا گرفتن از یک بازیکن بیسبال را به این دلیل از دست داده بود که نه او و نه والدینش با خود مداد همراه نداشتند. از آن زمان به بعد «آستر» همه جا با خود مداد می‌برد. «آستر»‌ در مقاله‌ای در سال ۱۹۹۵ نوشته بود: «اگر یک مداد با خود در جیبتان داشته باشید، احتمال زیادی وجود دارد که یک روز وسوسه‌ شوید که از آن استفاده کنید.»

«آستر» در «دانشگاه کلمبیا»‌ تحصیل کرد و در اوایل دهه ۷۰ میلادی به پاریس مهاجرت کرد و به فعالیت‌های مختلفی از جمله ترجمه کردن پرداخت. او در سال ۱۹۷۴ میلادی به ایالات متحده آمریکا بازگشت و ازدواج کرد.

در ژانویه سال ۱۹۷۹ میلادی پدر «آستر» درگذشت و این رویداد به دلیلی برای نگارش نخستین کتاب خاطرات این نویسنده تبدیل شد. «اختراع انزواء» در سال ۱۹۸۲ میلادی منتشر شد.

«آستر» با انتشار «شهر شیشه» در سال ۱۹۸۵ که نخستین جلد از سه‌گانه «نیویورک» بود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

این نویسنده به طور مرتب در دهه ۸۰، ۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی بیش از ده‌ها رمان از جمله «قصر ماه»(۱۹۸۹)،‌ «موسیقی شانس»(۱۹۹۰)، «کتاب توهم»‌(۲۰۰۲) و «شب پیشگویی»(۲۰۰۳) منتشر کرد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • ۱۳ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • نخستین امپراتور روم کجا دفن شد؟
  • ببینید l دیوار مرگ قمری ناجی فضانوردان!
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • پل آستر نویسنده معروف آمریکایی درگذشت
  • میراث «پل آستر» در سینما
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • «پل آستر»‌ درگذشت
  • ۱۲ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است