Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@10:49:51 GMT

ملکه قمرها کدام سیاره است؟

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۵۸۰۵

درک نحوه زندگی در فضا برای بسیاری افراد جالب است؛ در این بسته خبری قصد داریم جذابترین اتفاقات فضایی را ارائه دهیم. ناطقان: بزرگ‌ترین سیاره منظومه شمسی، مشتری همیشه رکورد دار بیشترین تعداد قمر بوده است. ۷۹ عدد قمر که همگی به دور این سیاره غول پیکر گازی در حال چرخش هستند که البته تعدادی از آن‌ها همین چند سال پیش کشف شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما پادشاه ماه‌های منظومه شمسی حالا باید تاج فرمانروایی را به ملکه واگذار کند. با کشفیات جدید، مشخص شده که زحل ۳ ماه بیشتر از مشتری در اختیار دارد.

با اضافه شدن ۲۰ قمر جدید به شمار قمر‌های قبلی زحل، این سیاره با داشتن ۸۲ ماه، مقتدرانه عنوان پر قمر‌ترین سیاره منظومه شمسی را دریافت می‌کند. ۱۷ عدد از این قمر‌های جدید کشف شده در جهت معکوس می‌چرخند و ۳ عدد دیگر هم‌جهت با گردش زحل حرکت می‌کنند.

دو قمر که نزدیک‌ترین فاصله را به زحل دارند، برای چرخش به دور این سیاره به یک سال زمان نیاز دارند. این در حالی است که سیاره‌هایی که در خلاف جهت گردش می‌کنند دور این سیاره را فقط در طی یک سال طی می‌کنند.


با بررسی مدار این قمر‌های جدید می‌توان به ماهیت و اصالت آن‌ها پی برد. همین طور فهمید که در زمان تشکیل آن‌ها، سیاره زحل چه وضعیتی داشته است. قمر‌های خارجی به حقیقت سه گروه هستند که بر اساس محور انحرافشان دسته بندی می‌شوند.

دانشمندان باور دارند که این قمر‌ها بقایای یک قمر بزرگ‌تر بوده است. در دوران جوانی منظومه شمسی، خورشید توسط قرصی از گاز و غباری که آن را تشکیل می‌دادند، احاطه شده بود. یک باور این است که سیاره زحل هم هنگام تشکیل در یک وضعیت مشابه به سر می‌برده است.

نکته قابل توجه در مورد قمر‌های تازه کشف شده این است که آن‌ها پس از فروپاشی ماه بزرگ‌تر اولیه، همچنان به گردش به دور زحل ادامه داده‌اند. این یعنی هنگام رخ دادن این اتفاق، سیاره شکل گرفته بوده و قرص گاز و غبار اطراف آن تا حد زیادی از بین رفته بودند.

هنوز زمان زیادی از نام گذاری قمر‌های جدید کشف شده مشتری نمی‌گذرد. ظاهراً حالا باید به دنبال ۲۰ نام جدید دیگر باشیم. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ملکه ، قمرها ، سیاره

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ملکه قمرها سیاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۵۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟

یکی از دغدغه های مادران باردار نوع تغذیه است که هم برای خود و هم برای فرزندشان مفید باشد.

در همین خصوص علی اصغر زنده دل، متخصص طب سنتی با حضور در یک برنامه تلویزیونی گیاهانی که برای مادران باردار مفید هستند را معرفی و تاکید کرد: اسفناج سطح آهن بالایی دارد ولی در بدن انسان جذب نمی‌شود.

این متخصص طب سنتی نحوه ساخت قوتو که برای مادران باردار مفید است را تشریح کرد و البته یک فرمول معجزه آسا برای تقویت جنین آموزش داد.

او همچنین گفت: هیچ نوزادی رفلکس ندارد. این یک شیوه برای فروش دارو است!

مشروح این گفت و گو را در ویدیوی زیر تماشا کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • حقایق پنهان درباره ماه
  • کشف نخستین سیاره بی‌ستاره!
  • کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟ (اینفوگرافی)
  • اینفوگرافیک/ کدام کشور‌های جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی
  • اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است
  • قتل تکان‌دهنده ملکه زیبایی اکوادور در ملأعام