Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان آژانس فضایی اروپا اعلام کرده‌اند ایده‌هایی برای کشف غار‌های کره ماه با استفاده از ماموریت رباتیک دارند.   با توجه به تلاش کارشناسان ناسا برای سفر به کره ماه در سال ۲۰۲۴ در ماموریتی به نام آرتمیس، دانشمندان اعلام کرده‌اند باید اطلاعات بیشتری درباره غار‌های قمری که در زیرسطح کره ماه وجود دارند به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
ماموریت آرتمیس از یک سفینه فضایی دارای سیستم فرود سه مرحله‌ای تشکیل می‌شود که در آن ابتدا دو فضانورد با استفاده از پایگاه فضایی مدارگرد دروازه قمری به سمت کره ماه منتقل می‌شوند و سپس با استفاده از کپسول اوریون ناسا مسیر ۲۵۰۰۰۰ مایلی به سوی ماه سفر می‌کنند تا در نهایت بر سطح سیاره فرود آیند. بیشتر بخوانید: آسانسور ماه، ایده‌ای منحصر به فرد برای سفری آسان به کره ماهدانشمندان در ماموریت آرتمیس در نظر دارند برای اولین بار یک فضانورد زن را به کره ماه بفرستند. ربات‌های ماه‌نورد آژانس فضایی اروپا ESA می‌توانند در تونل‌های زیرزمینی کره ماه که در اثر حرکت گذاره‌های آتش‌فشانی تشکیل شده است به حرکت بپردازند. امروزه دانشمندان طرح‌های فراوان برای طراحی ربات غارنورد در دست اجرا دارند و از دانشمندان در سراسر جهان دعوت کرده‌اند تا ایده‌های خود را در این زمینه مطرح کنند.
به گفته محققان کاوش و نقشه‌برداری از تونل‌های زیرزمینی کره ماه می‌تواند اطلاعات جدیدی درباره زمین‌شناسی کره ماه در اختیار دانشمندان بگذارد، همچنین بررسی این تونل‌ها می‌تواند گزینه منحصر به فرد و جالبی برای سکونت فضانوردان و ساخت پناهگاه در آینده برای آنها باشد.  
به دلیل وجود تابش اشعه‌های کیهانی در سطح کره ماه و برخورد شهاب سنگ‌ها با سطح آن به دلیل جاذبه کم کره ماه، ساخت پناهگاه بر سطح کره ماه چندان ایمن نیست و کارشناسان در نظر دارند در سال‌های آینده پناهگاهی زیرزمینی برای ماجراجویان کره ماه بسازند.
فضانوردان در این پناهگاه‌های زیرزمینی می‌توانند به منابع آب یخ‌زده کره ماه دسترسی پیدا کنند و به این ترتیب زمینه حضور طولانی مدت انسان در کره ماه فراهم می‌شود.
از جمله ایده‌ها برای ساخت ربات ماه‌نورد رباتیک درون غارها، ارسال اطلاعات از ماه‌نورد رباتیک به سطح مریخ و تعبیه ابزار‌هایی برای اندازه‌گیری محیط و جنس ذره‌های تشکیل‌دهنده تونل است.
امروزه شرکت‌ها و سازمان‌های فراوانی در تلاشند تا اولین فضانوردان بر سطح کره ماه فرود آیند که از آن جمله شرکت بلواوریجین، اسپیس ایکس، ناسا، اسا، آژانس فضایی کشور چین و هند را می‌توان نام برد.
این سازمان‌های پیشرو در نظر دارند پیش از ارسال انسان به کره ماه با ساخت ربات‌های ماه‌نورد اطلاعات بیشتری درباره زمین‌شناسی این کره و جنس خاک و وجود منابع آبی در آن پیدا کنند.  
به گفته محققان در طول سال‌ها ماموریت آپولو و رصد تصاویر دریافتی از ماهواره‌های مدارگرد، دانشمندان اطلاعات منحصربه فردی درباره سطح کره ماه به دست آورده‌اند، اما هنوز هیچ اطلاعاتی درباره لایه‌های عمقی این کره به ویژه تونل‌های گذاره‌ای آن ندارند.
منبع:Space   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۴۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این جاده یک‌طرفه شد

به گزارش خبرآنلاین، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از یک طرفه شدن جاده چالوس در مسیر جنوب به شمال خبر داد.

سرهنگ احمد شیرانی در گفت‌وگو با ایسنا دراین‌باره گفت:‌ همانطور که پیشتر نیز اعلام شده بود با توجه به حجم تردد در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس، مسیر شمال به جنوب این محور از ساعت ۸:۳۰ صبح امروز از مرزن‌آباد به سمت تهران مسدود شد و پس تخلیه بار ترافیکی مسیر شمال به جنوب جاده چالوس یکطرفه شد. این محدودیت تردد تا ساعت ۲۴ امروز ادامه خواهد داشت و پس از آن تردد به شکل دو طرفه اجرا خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا درباره محدودیت احتمالی تردد در صورت پرحجم بودن ترافیک نیز گفت:‌ در روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه نیز در صورت افزایش حجم تردد و با تشخیص فرمانده میدان این امکان وجود دارد که از مرزن آباد به سمت تهران انسداد به صورت کامل اعمال شود. بر این اساس از ساعت ۱۲ ظهر این روز از ابتدای پل زنگوله در انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس محدودیت تردد یک‌طرفه اعمال می‌گردد. از ساعت ۲۴ همان روز نیز محدودیت تردد یکطرفه پایان یافته و از پل زنگوله تا مرزن‌آباد مسیر دوطرفه خواهد شد.

وی درباره وضعیت ترافیکی جاده چالوس نیز گفت:‌ در مسیر جنوب به شمال این محور در حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه و محدوده های هریجان و هزارچم شاهد ترافیک پرحجم و نیمه سنگین هستیم. در مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران – شمال نیز در حدفاصل تونل شماره ۱۱ تا ۱۳ و تونل شماره ۱۶ تا شهرستانک و تونل البزر تا انتهای آزادراه وضعیت مشابه گزارش شده است.

وی در مورد وضعیت جوی جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال نیز گفـت: در این محورها و به خصوص آزادراه تهران - شمال شاهد بارش باران هستیم. لذا لازم است رانندگان علاوه بر دقت بیشتر در حین رانندگی با سرعت مطمئنه رانندگی کرده و فاصله طولی مناسب را با خودروی مقابل رعایت کنند.

به گفته رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا تردد در محورهای هراز، فیروزکوه و آزادراه قزوین - رشت به شکل دو طرفه در حال انجام است.

شیرانی با اعلام شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ و ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست که پیش از آغاز سفر حتما با این شماره‌ها تماس گرفته و ضمن اطلاع از وضعیت جوی، ترافیکی و انسداد محورها، مناسب‌ترین زمان و مسیر را برای سفر خود انتخاب کنند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902016

دیگر خبرها

  • طراحی نیمکت مواج برای اتاق‌های انتظار (فیلم)
  • امام(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند / امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی را ارائه کردند
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها
  • این جاده یک‌طرفه شد
  • ترافیک سنگین در جاده چالوس
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟
  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • فلسفه نامگذاری ماه‌های شمسی چیست؟