Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-03@05:47:58 GMT

انسان حق اکتشاف در ۸۵ درصد از فضا را ندارد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۴۸۳۹

انسان حق اکتشاف در ۸۵ درصد از فضا را ندارد

دانشمندان معتقدند باید بخش زیادی از منظومه شمسی به عبارتی ۸۵ درصد آن به عنوان مناطق دست نخورده فضایی محافظت شود و هیچ عملیات استخراج و توسعه‌ای در آنجا انجام نشود.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، دانشمندان معتقدند منطقه وسیعی از منظومه شمسی باید به عنوان «مناطق دست نخورده» حفظ شود. هدف از این اقدام حفاظت از سیارات، ماه و اجسام فضایی دیگر در مقابل عملیات‌های استخراج و هرگونه سوءاستفاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق این طرح انسان نباید در ۸۵ درصد منظومه شمسی هیچ فعالیت توسعه‌ای انجام دهد. به این ترتیب فضای کمی برای فعالیت و استخراج فلزات گرانبها، مواد معدنی و مواد ارزشمند دیگر برای شرکت‌های فضایی باقی می‌ماند.

هرچند چنین مرزبندی اجازه نمی‌دهد انسان بیش از اندازه از فضا استفاده کند، اما هدف اصلی آن اجتناب از آینده‌ای فاجعه بار است که در آن تمام منابع در معرض دسترسی انسان برای همیشه از بین می‌روند.

مارتین الویس یکی از فیزیک اخترشناسان رصدخانه اسمیتسونیان در ماساچوست می‌گوید: هنگامیکه از منظومه شمسی هم استفاده شود، دیگر مکانی برای انسان باقی نمی‌ماند.

این در حالی است که بسیاری از شرکت‌های استخراج فضایی تصمیم دارند به هزاران کیلوگرم آهن و فلزات سنگینی موجود در سیارک‌ها، دسترسی یابند. همچنین عده‌ای نیز قصد استخراج مواد معدنی ارزشمند و آب در ماه را دارند.

درهمین راستا تونی میلیگان یکی از فیسلوفان کالج کینگ لندن با همکاری الویس سرعت دسترسی و مصرف منابع ارزشمند منظومه شمسی پس از شروع فعالیت شرکت‌های استخراج فضایی را تحلیل کردند. تحلیل‌های آنان نشان داد با رشد سالانه ۳.۵ درصد، یک هشتم منابع واقع گرایانه منظومه شمسی در ۴۰۰ سال مصرف می‌شود.

از آنجا که انسان برای استخراج از خورشید یا ژوپیتر (سیاره‌ای گازی) با مشکل روبرو می‌شود، محققان سیارک‌ها، ماه و مریخ و البته سیارات صخره‌ای دیگر را هدف اصلی شرکت‌های استخراج فضایی می‌دانند.

الویس اشاره می‌کند یک هشتم آهن موجود در کمربند سیارکی بیش از یک میلیون بار بیشتر از ذخایر آهن در زمین است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: منظومه شمسی استفاده از منابع خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۴۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت درهم امارات امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

زی‌سان: قیمت درهم امارات امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳, در بازار ۱۶,۹۲۰ تومان است که نسبت به روز گذشته ۳۹۰ تومان (۲.۳۶ درصد) افزایش یافته است. هر واحد درهم امارات، روز گذشته با قیمت ۱۶,۵۳۰ تومان معامله می‌شد.

امروز درهم امارات در بازار آزاد بر خلاف افت قبلی با افزایش قیمت روبرو بوده است، بطوری که درهم امارات که در بازار آزاد دیروز به ۱۶,۵۳۰ تومان رسیده بود. امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ با افزایش ۳۹۰ تومانی (۲.۳۶ درصد) به ۱۶,۹۲۰ رسید. بالاترین قیمت درهم امارات در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶,۹۲۰ تومان و در پایین‌ترین قیمت در رقم ۱۶,۷۱۰ تومان خرید و فروش می‌شد. قیمت فعلی درهم امارات نسبت به هفته گذشته ۴.۱۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد. همچنین بهای هر واحد درهم امارات در شش ماه گذشته حدود ۱۸.۱۶ درصد افزایش یافته است.

tags # درهم امارات سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • امام(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند / امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی را ارائه کردند
  • رونمایی از پهپاد چینی در بغداد؛ رقابت پکن و واشنگتن در منطقه
  • استخراج الماس از گل صدتومانی + عکس
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است
  • فلسفه نامگذاری ماه‌های شمسی چیست؟
  • قیمت درهم امارات امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی